Video: Noslēgusies 2010.gada kausa izcīņa Inline hokejā ar ripu

2.oktobrī tika aizvadītas noslēdzošās spēles. Olaines Sporta Centra kausa izcīņā Inline hokejā ar ripu triumfēja mājinieki - IHK "Olaines Patriots", aiz sevis atstājot IHK "Izolētās Nūjas" un IHK "Beavers".
Vērtējums: +6

Lai redzētu šo video, nepieciešams Adobe Flash player

To watch this video, please download Adobe Flash player

Lejupielādēt failu vai skatīties iPad

Video kods:

+1 [+] [-]

, 2010-10-04 12:22, pirms 2 gadiem
Būtu interesanti, ja šis sporta veids Latvijā attīstītos augstā līmenī. Ja šādi sporta laukumi būtu kaut 5 pilsētās, domājams, interese par šo visu tikai augtu.

+2 [+] [-]

, 2010-10-04 12:26, pirms 2 gadiem
nu labāk kā florbols būs

hmm.. cik skatos te spēka spēle arī nav cieņā, jeb tas tā, tikai šajā spēlē?

[+] [-]

, 2010-10-04 12:32, pirms 2 gadiem
Spēka spēli inline hokejā neatļauj noteikumi.

+1 [+] [-]

, 2010-10-04 12:45, pirms 2 gadiem
Nice

[+] [-]

, 2010-10-04 15:53, pirms 2 gadiem
Tagad es vismaz zinu kas tā ir par spēli kuru reizēm var skatīties Itālijas TV kanālā Rai Sport 1.

+2 [+] [-]

, 2010-10-04 16:08, pirms 2 gadiem
super , es labpraat sito kapatu, butu tik laukumi!

+1 [+] [-]

, 2010-10-04 18:47, pirms 2 gadiem
nu ka davaika, čaļi saņemās un nākošā sezenā piesakās!!! un jo vairāk jo labāk būs interesantāk!!!

[+] [-]

, 2010-10-04 19:36, pirms 2 gadiem
Interesentus par spēlēšanas iespējām, treniņiem un inventāru aicinu sazināties ar mani,Andri pa tālruni 26405937 vai pa e-pastu andris9999@inbox.lv.

[+] [-]

, 2010-10-04 21:39, pirms 2 gadiem
Intresanti kapeec dzeltenajiem vaartusargs uzbrukuma speeleeja , un ja speeles laikaa ar shaibu traapa basketbola groza , kas tur virs laukuma karaajas arii punktus ieskaita????

[+] [-]

, 2010-10-04 23:36, pirms 2 gadiem
nu tev ir iespēja nākt un pamēģināt trāpīt,ja nu izdodas tad ieskaitīs ar!!!

[+] [-]

, 2010-10-05 07:48, pirms 2 gadiem
uzraksti, g#23, par izmaksām. cik maksā forma, cik slidas. kas kopīgs no hokeja inventāra ziņā, vai viss ir pa jaunam. kur Latvijā ir laukumi. vai ir kāda mājaslapa, kur šo hokeja paveidu popularizē. kādas ir raksturīgākās traumas.

un nevis, tirļi mirļi, maksā, cik sarunā, par cenu var vienoties, bet normāli, kā pie večiem pieņemts. es, piemēram, zinu, ka hokeja inventārs ir pie 250 - 300 latiem + 5 līdz 10 lati par vienu ledu, slidas jāasina pēc kādiem 5 lediem, ja nav baigais superstārs, kas maksā aptuveni 1-2 latus + vairākās hallēs ir arī ekipējuma remonts iespējams.

[+] [-]

, 2010-10-05 10:21, pirms 2 gadiem
Sveiks!!!
Atbilde uz Vilnars komentāru:
Var no aizsargiem izmantot visu no ledus hokeja, taču ērtākai spēlēšanai (vasarā tomēr ir silts laiks) ērtāk ir izmantot nevis ledus šortus un biezās getras, bet inline hokejam paredzētus plānākus aizsargšortus un garās bikses, kuras ir plānas, elpojošas un ļoti izturīgas.
Bikses maksā ap 30 Ls, tikpat arī aizsargšorti.
Krūšu sargu lieto ne visi, tas pēc katra paša vēlēšanās.
Inline hokeja inventāra ražotāji piedāvā apakšā pavelkamu polsterētu maiku. Cena ap 25 Ls
Skrituļslidas var nopirkt Sports Lukss veikalos vai Taktikā, cena sākot no 60 Ls. Var arī darīt tā, ka pie ledus slidu zābaka piekniedē inline hokeja skrituļslidu rāmi (frame, chassis), kas maksā aptuveni 10 Ls (inbox hallē) un saliek ritentiņus.
Atsevišķi ritentiņu cena no 1.00 –7.10 Ls par gabalu (atkarībā no kvalitātes). Rāmja cena ap 25 Ls.
Inline ripas cena ap 4 Ls.
Vēl pie obligātā ekipējuma ir hokeja ķivere.
Spēlējot inline hokeju, saskaņā ar noteikumiem, netiek pielietoti spēka paņēmieni, līdz ar to traumas ir iespējams gūt stipri mazāk kā ledus hokejā.
Ripa arī ir mazliet vieglāka.
Laukums Latvijā pagaidām ir tikai viens - Olainē. Ar ģērbtuvēm, nu viss kā nākas. Izīrēt visu laukumu Olainē ar ģērbtuvēm uz 1 stundu maksā 10 Ls.
Šovasar notika treniņi 2x nedēļa. Par cik šī sezona jau ir galā, tad pēdējais treniņš šo piektdien. Treniņi un spēles tiks atsākti 2011.gada pavasarī (aprīlis).
Ņemot vērā strauji pieaugošo interesi par inline hokeju, esmu apņēmies līdz nākamās sezonas sākumam izveidot mājas lapu, kurā būs pieejama visa informācija par šo sporta veidu, treniņiem, spēlēm u.t.t., kā arī ir plānoti dažādi citi pasākumi, lai popularizētu inline hokeju Latvijā (Latvijas Inline hokeja līgas dibināšana u.c.).
Pagaidām draugos ir domubiedru grupa: „inline hokejs ar ripu”.
Ja ir kādi jautājumi, droši raksti vai zvani!
Mani kontakti: tel.: 26405937, e-pasts: andris9999@inbox.lv.

[+] [-]

, 2010-10-05 20:38, pirms 2 gadiem
Andri! paldies!!!

Tev jābūt autorizētam, lai varētu atstāt komentāru. Varbūt vēlies piereģistrēties?

Informatīvais atbalsts

Facebook.com

Draugiem.lv